Friday, January 17, 2020

Web tasarimci denilince akla ilk gelen firma olmanın gururunu taşıyoruz

Freelance web tasarım işlerinde uzmanız. Google'ın site büyümesinin başarısının sırrı kolaylığıdır. Bazı web siteleri bir tasarıma karar vermeye karar verir. Temel bilgileri anlamak web sitesini sizin için tasarlamanıza yardımcı olacaktır. Okumak için makaleye geçin.

Yararsız komut dosyalarını önleyin. Sayaçlar ve tarih / saat komut dosyaları gibi tüm JavaScript dosyaları, sayfanın dosya boyutuna birkaç kilobayt içerebilir ve gerçekten herhangi bir işlev sunmaz. Bu bileşenlerin ortadan kaldırılması da siteye alan açar. Bu komut dosyalarını, kullanıcıların geri dönmesini sağlayan yararlı içeriklerle değiştirin.

Siteniz ziyaretçileri ikna edecekse, gezinmek basit olmalıdır. Gösterilmeye ek olarak, bulunması kolay bağlantılara sahip olmalısınız. Menüler ayrıca web sitenize göz atmayı çok daha kolay hale getirebilir. Kullanıcıların yollarını bulabilmeleri için sayfalarınıza olan bağlantıların web sitenizdeki her sayfada olduğundan emin olun.

Görüntülerle aşırıya kaçmayın. Web sitenizi daha profesyonel, harika hale getirmek içindir, ancak görünüyor. Süslemek için görüntüleri kullanmayın; geliştirmek için web sitesini kullanın. Web siteniz gelişiyor.

Siteniz hiçbir sorun olmadan taranacak bir konumda olmalıdır. İnsanların yatırım yapmak için çok zamanları yoktur, böylece görmek istediklerini bulmak için tararlar. İtalik veya kalın gibi vurgulanmış veya teknik metinler kullanarak web sayfanızı bölümlere ayırın. Ayrıca, bilgiler en üste doğru tutulmalıdır. Bu, ziyaretçilerinizin bulmak istedikleri bilgileri hızlı bir şekilde bulmalarını sağlayacaktır.

Görüntüleyenlerinizi etkilemek için renkleri kullanmayı öğrenin. Her rengin indükleyebileceği hissi vardır. Örneğin, grafik veya arka plan kullanmak, karanlık ve melankolik hisler getirebilir. Sarı gibi bir renk kullanmak mutlulukla bağlantılıdır. Sitenizin renk düzenini belirlerken renklerin psikolojisini okuma fırsatını yakalayın.

Web sitenizi kişiselleştirin. Müşterileriniz, bireylerin fotoğraflarına ek olarak, saygın müşterilerden gelen referansları kullanarak kendinizi daha rahat hissetmek istiyor. Müşterilerinize güven duymanız önemlidir, bu nedenle onlara sağladığınız hizmet veya ürünle ilgilendiğinizi bildirdiğinizden emin olun.

Web barındırıcınızı dikkatlice seçin. Bazı pop-up'larda koymak bazı olsa da bazı ana onlara bağlanmak gerektirir. Yavaş çalışan biriyle ev sahipliği yapmak istemediğiniz için, işlevlerinin çevrimiçi olarak ücretsiz olarak sunulan araçlardan birini çökmesini veya kullanmasını incelemeniz de önerilir.

Web sitelerinizin planında çok net ve tutarlı bir tasarım kullanmayı deneyin. Çok fazla alandan yararlanan düzenler, sitenin okunabilirliğini ve görünümünü artırma eğilimindedir. Tasarım içerik üzerinde yoğunlaşmalıdır. Sitenizin görünmesini önlemek için kullanmayı düşünün.

Sitenizin olması gerektiği gibi çalışmasına yardımcı olmak için tüm bağlantılarınızın çalıştığından emin olun. Müşterileriniz ilgilerini çeken bir şeyi tıklamaya çalıştıklarında hayal kırıklığına uğrayabilirler. Sinir bozucu trafik bir şey değil.

Ne olursa olsun çerçeveleri önleyin. Onları kullanma. Üstbilgi veya menünüzün web sitenizin her yerine bakmasını kolaylaştırabilirler, ancak adres çubuğu her sayfada değişmez. Bu, müşterilerin web sitenizdeki herhangi bir sayfaya bağlanmasını imkansız hale getirecektir.

Bazı harika öneriler öğrenmek ve sorularınızı sormak için uzman bir web tasarımcısıyla konuşmayı deneyin. Öğeleri yapmanın yanlış ve doğru yolunu biliyorlar ve mükemmel yola ulaşmanıza yardımcı olacaklar. Sonuç olarak, bir gün biraz zaman seçmeye ve işleri yapmak için bilgi kazanmaya istekli olduğunuzdan bir gün profesyonel olmanızı sağlamaya yardımcı olursunuz.

Her geliştirme işaretine ulaşıldığında işlevini yerine getireceğinden emin olmak için sitenizde ısrarlı testler yapın. Her geçiş yaptığınızda, bir izleyici size görüşlerini bildirmelidir. Yavaş yüklenen bir film çok büyük bir anlaşma olmayabilir, ancak bir görüş söylenebilir. Görüşlerinizi sürekli bulun.

Fantastik bir web sitesi yapma kapasiteniz hakkında herhangi bir şüpheniz varsa, her zaman görme yeteneğini ölçeklendirebilirsiniz. Bir web sitesinin bir video odası ve bir bölümle birlikte bir sohbet odasına ve bir foruma ihtiyacı yoktur. Sadece birkaç seçenekle gayet iyi yapmak mümkündür. Büyük hayal etmek güzel olsa da gerçekçi olmak istiyorsun.

Canlı ve cesur tasarımınız olsa da, bir web sitesi tasarlamanın kendi müşterileriniz için olduğu kadar aklınızda bulundurmanız gerekir, çünkü bu sizin için, bu yüzden bu parlak, cesur renk seçimlerinde rahat olun. İnsanlar korkutabilirdi. Gerçekten neon yeşili tonudur.

Web Tasarımı

Sayfaları tasarlarken doğru grafikleri kullanmanız hayati önem taşır. PNG'ler çevrimiçi görüntüler için standarttır. 256 veya daha fazla renk içeren ekran görüntüleri ve metin içeren düğmeler için PNG'nin kullanılması gerekir. JPEG görüntüler görüntüler için mükemmeldir.

Site tasarımı bilgisi için gözlerinizi açık tutun, nerede keşfedeceğinizi bilemezsiniz. İnternet sitelerine girmeniz için ücretsiz rehberlik sunan herhangi bir sınırlama yoktur.

HTML5 hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsunuz. Önünüzde bir öğrenme eğrisiniz var HTML5 sizin için yabancı bir şeyse.

Alan adınızı seçmeyle ilgili büyük bir site tasarımı önerisi, kısa çizgi (-) içermeyen bir alan adına karar vermektir. İnsanlar web sitelerine gitmeye çalışırken çizgi içeren web siteleri girilmez ve böylece trafiği kaybetmezsiniz.

Ne tür bir web sitesine ihtiyacınız olduğu önemli değil, bu bilgi yardımcı olacaktır. Burada öğrendiğiniz her şey ile trafik almaya başlayabilirsiniz ve sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Take a look at check out more details about on freelance web tasarım uzmanı
External Links :
serbest web tasarımcı
freelance web tasarım uzmanı

No comments:

Post a Comment