Friday, January 17, 2020

Herkesin Takip Edebileceği Web Sitesi Geliştirme İpuçları

Web tasarimci, grafik tasarım, logo tasarım ve SEO konusunda yetkin kişidir. Freelance web tasarımcı olarak internet üzerindeki her ihtiyacınıza cevap verebiliriz. Web sitesi tasarımına girmenin yollarını bularak yıllar geçtikçe elektronik dünyasının nasıl geliştiğini yapmak akıllıca bir şeydir. Site tasarımının girmek istediğiniz bir konu olduğunu düşünüyorsanız, hemen devam edin ve bu kılavuza göz atın.

Hatırlayın, çerçeveler geçmişte kaldı ve eski anılara yeniden bakmak eğlenceli olabilir, ancak eski gözlükler de mizanpajlarınızı sadece net mezarlıkta zombi gibi gösterecektir. Sorunlar belirginleştikçe çerçevelerin yaygınlığı düştü. Tasarımlar okuyucuları zorluk çekmeye zorlar ve kaydırma tartışmalı olabilir. Düzgün akış sunmanın yolları vardır.

Açıklayıcı bir ad kullanın. Birçok web sitesi sahibi, web sayfalarını adlandırmayı veya "Hoş Geldiniz Sayfası" gibi genel bir ad vermeyi ihmal eder. Denize geçmeden, arama motorları ad açıklamalarını kullanır, böylece olabildiğince açıklayıcı olduğunuzdan emin olun. Kitlelerinizin yanı sıra arama motorları için de kullanılabilir olduğundan emin olun.

Gerektiğinde JavaScript kullanmayın. JavaScript, site tasarımı ile ilgili olarak kapıları açar, ancak kapıyı da kapatabilir. Ziyaretçilerinizin farklı web tarayıcıları kullandığını unutmayın. İnsanlar en son sürümü bulmak için acele etmiyorlar. Her kullanıcının, JavaScript etkin olduğunda her gezinmediğini unutmayın. Bu genellikle ziyaretçilerinizin bir bölümünün sitenizi kullanma yeteneğine sahip olmayacağı anlamına gelir.

Bu, web sitenize daha profesyonel bir kitle çekmenize yardımcı olacaktır, web sitenizi yazım hataları içermeden tasarladığınızdan emin olun. Web sitesini tasarlarken bir yazım denetleyicisi kullanın ve dilbilgisi denetleyicisi istemelidir. Bireyler sizinle çalışmak istemeyecektir, çünkü profesyonel olmadığını düşüneceklerdir. Dilbilgisi ve yazım içeren bir web siteniz olması durumunda.

Herkesin görmesi için ziyaretçi tezgahınızı sergilemek yerine bir izleme desteği kullanın. Birkaç web sitesi sayaçlarını sergiliyor, ancak herhangi bir amaca hizmet etmiyorlar. Orada çok iyi üst ve birçok ücretsiz. Kaç erkek ve kadının ve gördüğünüzü göstermek yerine bunları kullanın.

Web sitenizin mobil cihazlar aracılığıyla alınabileceğini düşünüyorsanız, tasarımlarınızı basit tutmak isteyeceksiniz. Menüler, aşırı resimler ve flaş kullanmak bir platforma dönüşmez. Web sayfanızı kolay ve temiz tutun veya özellikle mobil olan bir web sitesi oluşturun.

Düzeniniz estetik açıdan ne olursa olsun, tüm belgelerinizin küçük olduğundan emin olun. Bunun nedeni, dosya boyutlarının yükleme sürelerine bağlı olmasıdır. Neredeyse her zaman siteniz için harika bir fikir. Tüm trafiğin yüksek hızlı bir bağlantıya sahip olmayacağını unutmayın. Özellikle web sitenizi kontrol etmeye çalışın. Bu, her durumda yükleneceğini anlamanıza izin verebilir.

Sitenizi tasarlarken basamaklı stil sayfaları veya CSS kullanmalısınız. Bu stil sayfaları sitenizdeki her sayfaya uygulanabilir ve tüketici deneyiminin site aracılığıyla tutarlı olmasını sağlar. Ayrıca, değişiklik yapmak yerine stil sayfasını değiştirmeniz gereken tasarım değişiklikleri oluşturmak için de etkilidirler.

En kaliteli "Hakkımızda" web sayfası oluşturmak için bir teklif deneyin. Bir sitenin bunu ödeyecek bir sayfası olacaktır. Müşterilerinizi alın! İnsanların gelecekteki hedefleri ve geçmişinizi, meslek hareketlerinizi paylaştığınızı görmelerine izin verin.

Yazı tiplerinizi dikkatlice seçin. Okunması ve profesyonel görünmesi kolay yazı tiplerini seçmelisiniz. Web sitelerinizdeki profesyonellik insanlar tarafından değerlendirilir. Özellikle bireylerin ayarlamadığı seyrek görülen Sans, yazı tipleri veya yazı tiplerini kullanmayın. Herkesin sahip olmadığı bir yazı tipi kullanırsanız, varsayılan bir yazı tipi kendi bilgisayarında görünecektir. Bu kötü görünebilir.

Harika bir site tasarlamanın bileşeni ideal site barındırma paketini bulmaktır. Disk alanı, bant genişliği, e-posta hesapları ve bunları sağlayan bir paket istiyorsunuz. Kendi projeniz için harika bir site barındırıcısı bulamazsanız, kendi projenize başlamamanız gerekir. Üstün bir ev sahibi bulmak mümkün olana kadar bekleyin.

Eski web sitesi oluşturma çalışmalarınızı çok az deneyin, bu da neyin işe yarayıp neyin yaramadığını daha kolay tanımlayabileceğiniz anlamına gelir. Metin ve bilgi ile temel olan birkaç sayfadan başlamak ve o noktadan nasıl hissettiğinizi belirlemek istiyorsunuz.

Web Tasarımı

Site haritası geliştirmek, site tasarımı prosedürünün önemli bir parçasıdır. Site haritası, sitenizi sitenize göz atmak için bir araç ve teklifler sunan ziyaretçileri bilgilendirmek için güçlü bir araçtır. Arama motoru tarayıcıları, site haritası gibi web sitesi haritanızı kullanabilir ve bu nedenle benzer nedenlerden dolayı. Sitenizin bir site haritası içerdiğinden ve bu sitenin tamamlandığından emin olun.

Herhangi bir fantastik site geliştirme başlarken doğru hazırlık içermelidir. Bu planlama süreci, bilgi tasarımı ve tasarımlarını anlamanın yanı sıra bir barındırma paketi ve bir alan adı seçmeyi de içerir. Planlama, internet tasarımı için hayati öneme sahiptir, çünkü site hakkındaki düşüncelerinizi gerçekleştirmeye hazırlanır.

Kendinizi her zaman site geliştirme gibi bir konuda çalıştırmanız durumunda, başarıda hiçbir sorun yaşamamanız gerekir, bunu dikkate alın. Öğrendiğiniz bazı bilgiler şimdi biraz kafa karıştırıcı görünebilir, ancak site tasarımıyla bir araya geldiğinizde, cephanenizi iyileştirmek için sürekli olarak yeni bilgileri izlemek için biraz daha az şaşkın ve biraz daha güvende hissetmeye başlamalısınız.

Let's check out more details about in freelance web tasarım
External Links :
freelance web tasarımcı
freelance web tasarım uzmanı
freelancer web tasarımcı
freelancer web tasarımcı

No comments:

Post a Comment